Индустриални конектори - revos

Индустриални конектори - revos

Индустриалните конектори са специално проектирани за използване в изключително тежки условия. Техният модулен дизайн спомага разпределението на електроенергия и прости сигнали. revos се справят и с най-трудните задачи с лекота – стабилни прахово боядисани, алуминиеви корпуси, защитени от механични напрежения, както и от проникване на вода и прах. Голямото предимство на конекторите revos е тяхната модулна структура и лесно свързване, което облекчава и най-сложното опроводяване.  

 revos BASIC
Класически индустриални конектори
revos BASIC

Летият алуминиев корпус с прахово покритие осигурява надеждна защита. Дизайнът позволява от 6 до 92 вариации на полюсите. revos BASIC може да работи и при най-тежки условия и се използва при изграждане на конструкции на ветрогенератори, в машиностроенето, автомобилостроенето, строителната техника, в малки съоръжения и др. 

eCatalog

 revos POWER
Мощни конектори
revos POWER

revos POWER са най-мощните високотокови конектори на Виланд Електрик. Входовете и адаптерите са предвидени за токове до 100 А. Има възможност за конектори със смесен ампераж – напълно защитени, в стандартен корпус от сериите revos BASIC. Използват се при изграждане на конструкции на ветрогенератори, в машиностроенето, автомобилостроенето, строителната техника, в големи съоръжения и др.

 revos HD
Най-висока компактност
revos HD

revos HD е изработен специално за връзки с по-голям брой пинове. Стабилните корпуси предоставят възможност за включване на 15 до 64 полюса и са създадени за ток до 10А, съгласно DIN EN 17 5301-801. Силата на revos HD се ползва не само в областта на машиностроенето, но и при изграждането на ескалатори, малки мотори и шприц машини. 

 revos DD
Компактни конектори
revos DD

revos DD предлагат най-високата плътност на пинове, в най-компактните възможни размери, което спестява максимално необходимото пространство за инсталация. Те могат да бъдат поставени в корпуси на revos BASIC с размери 6/6H-, 10/10H-, 16/16H- и 24/24H. Връзката е осъществена с висококачествени пинове с обхват от 0.14 до 2.5 mm² при нормално напрежение от 250 V. 

 revos FLEX
Гъвкави конектори
revos FLEX
Търсите индустриален конектор, специално за Вашите индивидуални решения? Няма проблем, с revos FLEX. С тази модулна компактна система, Вие може да пригодите конектора, специално за Вашите нужди. Едно умно решение за всички устройства при ветрогенератори, машиностроене, измерване и мониторинг, както и в автомобилната индустрия.
 revos MINI
Малки конектори
revos MINI

Благодарение на своите компактни пинове с 3 до 12 полюса, revos MINI пасва, както в машиностроенето и комутационната техника, така и в малки двигатели и осветителна техника. С лети корпуси от цинк и полиамид, revos MINI издържа дори и на най-тежките работни условия.

 revos EX
Конектори за оборудване в опасни зони
revos Ex

В опасни зони, като химическата индустрия и минното дело, електро компонентите трябва да отговарят на възможно най-високите стандарти. Серията revos Ex са конектори, разработени именно за работа при тежки и специфични условия, където безопасността е определяща. Компонентите са одобрени при тестовете за безопасност в BVS институт. 

 revos IT
Кабели за данни
revos IT

Кабелите за данни също изискват защита на корпуса на конекторите. revos IT е идеалното решение. С тази продуктова гама предварително подготвените кабели могат да бъдат поставени в панели, като същевременно се поддържа IP целостта, без да е необходима модификация. D-Sub конекторите са налични в диапазона от 9 до 100 полюсни. revos IT предпазват преноса на данни.

Файлове за сваляне:

> revos Industrial Multipole Connector Catalog (0530.1)

> revosBASIC Housing Cross Reference List 

Консултация - механика, индустриална автоматизация, електромеханика
Тел.: +359 (2) 988 10 57
Имейлoffice@wieland-electric.bg
stenik

Уеб сайт от Stenik