Сгради

Сгради

Виланд Електрик е лидер на пазара на щепселни сградни инсталации. gesis® е иновативната идея на Виланд Електрик, която направи пробив в развитието на електрическите инсталации. Продуктите от серията са предназначени за сградни инсталации и автоматизация. Те са подхождащи за изграждане на базова електрическа инфраструктура, на таванни и подови инсталации, осветление, при обзавеждане на офиси и лаборатории и други. Компонентите от серията gesis® са подходящи не само за сгради, но и за търговски помещения, изложбени съоръжения. Предимствата на "plug & play" е възможността да бъдат ползвани навсякъде: Подготовката за кабелите е вече в миналото, продуктите от серията са предварително сглобени и тествани с автоматизирано оборудване Виланд Електрик. Всички елементи си подхождат перфектно и са много лесни за монтиране на място. gesis®е стандарт за безопасност и ограничава до минимум възможностите за грешки при свързване. 

 Underfloor
Подови инсталации

Продуктите на Виланд Електрик предоставят идеална възможност за компактно и невидимо монтиране на комплексни инсталационни системи при повдигнати подове на офис сгради, болници и летища. Разпределението на енергия и сигнали в едно помещение се осъшествява чрез плоска кабелна система. Сплитерите са разположени в близост до подовата кутия или разклонителите. gesis® системите са съвместими с всички водещи системи и устройства на пазара.

 Wall skirting and trunking
Стенни инсталации

Стенните инсталации за външен монтаж са ефективна и широко използвана възможност за захранване и пренос на данни в бизнес сгради. Контакти, ключове за осветление, дори разклонители за офис помещения могат да бъдат инсталирани посредством gesis®. Всички продукти от серията са съвместими със стандартите на всички водещи производители.

 Ceiling
Таванни инсталации

Окачените тавани са широко използвани за инсталации, както при реновиране, така и в новото строителство. Всички видове осветителни тела, дори най-новите LED осветления, могат да бъдат инсталирани чрез щепселни или мрежови връзки. С дистанционен KNX или безжични модули, както първоначалните инсталации, така и бъдещи изменения могат да бъдат приспособени лесно. Системата gesis® е съвместима с всички производители на осветителни тела.

 Illumination
Осветление

Осветителните тела снабдени с интерфейс gesis plug & play са по-лесни и удобни за инсталиране с до 80%. С тази проста и ефективна концепция, Виланд Електрик предлага индивидуални решения за всички видове осветителни тела, дори за иновативни LED технологии. Виланд Електрик е Вашият надежен и опитен партньор за ефективни щепселни решения за вътрешно и външно осветление. Ще намерите нашите продукти в кухненското осветление, в дисплеи, в осветление под наем, осветление за офиси и бизнес сгради и в технологиите за събития.

 All around the building
Навсякъде в и извън сградата

В пространствата извън сградите, където изискванията за защита от слънце, вода и влага са изключително високи, продуктите от серията gesis® IP+ за контрол на дневната светлина, външното сградно и градинско осветление, инсталациите в подземните гаражи и паркинги, са най-добрият избор.

 Building automation
Сградна автоматизация

Съвременните бизнес сгради не могат да отговорят на изискванията за екологична и енергийна ефективност без интелигентна сградна инсталация. Това е още един убедителен аргумент за използването и ползите от продуктите gesis®. Независимо дали е KNX или безжичен контрол, с компонентите от серията gesis® ELECTRONIC ние предлагаме ефективно и икономично решение за нуждите на нашите клиенти.

Файлове за сваляне
> smart Installation - Brochure (0408.1)
Технически консултации, сградна инсталация и автоматизация
Тел.: +359 (2) 988 10 57
Имейл: office@wieland-electric.bg
stenik

Уеб сайт от Stenik